尋晚開完夜車,今日又晏起身,唔去咁遠,近近地過觀塘行下,揾下有咩好食,識食梗係向外行,行遠d,路過皇廷廣場,就比餐廳嘅落地玻璃吸引左,入面環境好靚,好chill,坐得好闊落,又可以打下咭,一於試下你“Be Leaf”,仲有下午茶餐食😍⭐️香辣蟹肉白酒牛油意大利麵蟹肉有生同熟,仲有碗豆、蒜頭、洋蔥、芝士碎、個面有d豆苗做裝飾,望落去顏色已經好靚,賣相就已經100分,好增加食慾😍意粉口感好啱我口味,唔會煮得太淋,個汁少少辣,同個意粉好夾,好惹味,生嘅蟹肉有腳嘅位,大大舊肉,好鮮甜,正,食食下仲發現到有d蝦米喺入面添,有驚喜呀⭐️自家制焦糖餅咖啡焦糖控我比佢吸引左,好特別,所以嗌左,落枱嘅時候唔止賣相靚,仲聞到好香嘅咖啡味,即刻忍唔住咬下啖焦糖餅,好焦糖呀😋,不過有少少痴牙,個意粉食到咁上下,個焦糖餅開始溶,個焦糖餅應該唔係就咁食嘅,係等佢溶落杯咖啡入面做調味嘅😂不過就咁食都好好味🤤

⭐️香辣蟹肉白酒牛油意大利麵

⭐️自家制焦糖餅咖啡