2014-03-28 1432 瀏覽
返工放工必定經過,見到幾吸引咁喎,想試好耐架喇 ﹗今日 lunch 專登行勁遠過黎試一試,lunch 時間一個食客都無既?一個人包場慢慢試 ﹗內籠簡簡陋陋咁啦,衛生只可免強接受。望望牆上面既 menu,當然先試金牌牛什啦,但係阿姐話串燒只在晚上供應,失望呢,無得試添 ﹗原來仲有粉、麵、米粉喎,下次有機會先試喇。金牌牛什,應該屬於清湯牛什系。香就夠香喇,湯底清清淡淡,帶少許甜味,但係油得利害,味道還可以既。毛肚好硬、牛腸嚥靭,比左好多牛肺呢,我對牛肺麻麻地。總括而言,味道好一般乍,試下無妨。碗仔翅,阿姐一早落晒調味先送過黎。都幾水吓呢,味道偏淡,都係麻麻地。豉油雞髀,質數平平,又唔夠熱,浸到雞肉有點乾鞋喇。味道都可以既,但香味欠奉、肉汁欠奉囉。

碗仔翅
金牌牛什