一間踏入十年香港人主理法國餐廳🇨🇵屹立不倒是一件很不容易的事,重要由一位❤️靚靚老闆娘統籌,我覺得Mark One 服務態度好認真又細心,入門口餐廳Waitress 已經笑笑口,帶你入座,之後好快送上兩坏暖水,仲要提點小心熱,今時今日服務態度真的好難搵👍今天 Christmas Eve, 所以我地1個月前已經Book枱,Mark One 除了有地鋪,仲有隔離商業大廈1字樓,地舖經常彼顧客包埸用作 Birthday Party🎂Or After Wedding Party💒可以容納40至50人,1樓設有兩間 V. I. P房📺細房可容納約14人,大房約20人,除了我會Pose今晚既食物照,一定要介紹個黑松露菌帶子伴法國羔蟹意大利飯🦀我每次帶朋友嚟到Highly recommended🦀 個個都食到👍👍👍大家嚟到必選蠔,超級新鮮,因為流量快,講返今晚總共六道菜😋😋😋請睇相🎞️

黑松露菌帶子伴法國羔蟹意大利飯

帶子他他,醃青瓜,芥辣啫喱,三文魚籽,紫薯脆夕,配橘子沙律汁

紅菜頭自家醃製三文魚,醃青瓜,提子,松子仁配檸檬蒔蘿沙律汁

香煎鵝肝,炒野菌,妲杏仁配黃梅燒汁

龍蝦雲吞,雲耳,自家製蕃茄乾,配野菌忌廉汁

牛肝菌忌廉湯

香煎金目鯛