2022-12-23
今期Superdon 同《蠟筆小新》做 Crossover, 推出蠟筆小新主題嘅雪糕咖喱飯🍛, 店內外都貼滿蠟筆小新嘅貼紙同海報, 仲有限量周邊產品可以換購, 身為小新fans嘅你就唔好錯過啦~◎° 「雪糕咖喱飯」分別有4款, 主要配料可以揀吉列豬扒/ 炸雞/ 牛肉/ 海鮮, 另外仲會附送腐皮壽司2件、味噌湯同特飲。飲品方面, 有「動感超人芒果特飲」、「光屁屁怪獸草莓特飲」供選擇, 特飲有漸層效果💜💛, 好有層次, 啱晒打卡呢!どういたしまして 🍽️ !🍛 雪糕咖喱吉列豬扒飯✔️ 咖喱分別有甘口、小辣、大辣3種辣度選擇當雲呢嗱甜筒🍦遇上日式甜咖喱🍛, 冰感雪糕同咖喱一齊食, 有冰火交融嘅感覺!創新配搭, 完全係視覺同味蕾上嘅衝撃!飯上插有蠟筆小新嘅角色小牌, 好可愛呢!雪糕同咖喱嘅混合令咖喱口感更順滑, 甜味互相配合, 咖喱帶辛辣感, 味道出奇地夾, 相當有驚喜的!🍚 吞拿魚腩蓉.溫泉蛋.三文魚籽丼食材新鮮, 另附有味噌湯、沙律菜🥗, 吞拿魚腩蓉幾肥美, 鮮味十足, 加埋三文魚籽、溫泉蛋, 伴飯一流!
どういたしまして 🍽️ !
🍛 雪糕咖喱吉列豬扒飯
✔️ 咖喱分別有甘口、小辣、大辣3種辣度選擇