/麵之神🚗🍜車仔麵嘅天花板🙏🏻🙇🏻‍♀️.係附近睇完戲 落咗去雞地揾野食 咁啱見到好出名嘅麵之神就睇下佢咩料!🤣點知‼️食完番唔到轉頭了🥲覺得人生食過嘅車仔麵都比不上呢間🥺首先湯底真係夠味 料又多又高質 料嘅調味係唔會因為浸左落湯而無左個味 呢樣好難做到架😭其他食過嘅車仔麵根本係一個汁將所有料放哂落去淥🫠雖然車仔麵嚟講比較貴💵但係好值得👍🏻👍🏻.🍜 咖喱辣魷魚💰HKD15 和風燒牛肉 💰HKD13麻辣牛栢葉 💰HKD13沙嗲汁 油麵 💰HKD12魷魚係好淋個隻 但個人會鍾意酒樓個啲爽身嘅!牛肉好似日本🇯🇵烏冬麵上面個啲 唔係就咁淥肥牛!欣賞🉐🉐🉐牛栢葉超重麻辣味 浸左落去都仲有 調味調得好好👍🏻沙嗲湯底 係勁重串燒個啲沙嗲汁味 但會咁杰身 未試過咁濃味但又唔會油膩嘅沙嗲汁😭🍜 柱候牛肋條 💰HKD15濃汁牛丸 💰HKD13滷水豬腸 💰HKD13牛腩汁 米粉 💰HKD12牛肋條有兩大條 超淋 係完全唔會癡牙嘅程度👍🏻👍🏻牛丸都濃味 但係一定唔係好高級嗰啲和牛丸咁好食🤣豬腸佢俾咗勁多 好滑 完全無臭味 每舊都俾滷水汁上哂色 好入味🥺🥺牛腩汁都好夠味 真係覺得煲左好耐 好用心去製作💕💕仲有多多特
麵之神🚗🍜
車仔麵嘅天花板🙏🏻🙇🏻‍♀️
雖然車仔麵嚟講比較貴💵但係好值得👍🏻👍🏻
🍜 咖喱辣魷魚💰HKD15
和風燒牛肉 💰HKD13
麻辣牛栢葉 💰HKD13
沙嗲汁
油麵 💰HKD12
魷魚係好淋個隻 但個人會鍾意酒樓個啲爽身嘅!
牛肉好似日本🇯🇵烏冬麵上面個啲 唔係就咁淥肥牛!欣賞🉐🉐🉐

米粉 💰HKD12
牛肋條有兩大條 超淋 係完全唔會癡牙嘅程度👍🏻👍🏻
牛丸都濃味 但係一定唔係好高級嗰啲和牛丸咁好食🤣
牛腩汁都好夠味 真係覺得煲左好耐 好用心去製作💕💕

仲有多多特色嘅餸 會想再食 試下日式磯煮鮑魚 鮑汁花膠 清酒煮蜆 日式豬軟骨 辣肉球 數唔哂!期待下次再食😍😍😍
Location 📍
1️⃣ 麵之神車仔麵 (元朗)
元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下20號鋪