2020-07-21 1974 瀏覽
7月中開始疫情變得嚴峻,食飯時間都儘量叫外賣或者買返公司食減低人與人之間嘅接觸,公司附近嘅餐廳都食到悶, 做嘢做妟左拿拿臨去附近買外賣! 最好就係食車仔麵,價錢又實惠又一定啱食!我平時食開春園街果間,呢間店我第一次幫襯!店仔細細只限立食同外賣,落單就喺車仔麵檔前講,好有舊式車仔麵檔嘅風味!以前都係睇住D餸黎點餐架啦!一個小檔4個人一個煮麵一個放餸一個收錢另一個幫緊另一個落單嘅人!好精彩好快就點完拎走埋仲要冇落錯單架!勁! 🍜🌶️咖喱魷魚🦑魚旦,蘿蔔油麵,蠔油齋 (中辣)$49食物份量多,油麵冇漲大,湯頭加左中辣汁超辣好惹味!全部車仔餸都好味,特別鐘意咖喱魷魚,煮得啱啱好,咖哩味香!抵食!   🍜🌶️豬紅,豬腸,紅腸,蠔油齋,米粉 (小辣)$49外賣米粉難免有小小漲左,好彩同事點了小辣!至鐘意蠔油齋唔會浸到淋哂食落仲好有咬口!

🍜🌶️咖喱魷魚🦑魚旦,蘿蔔油麵,蠔油齋 (中辣)$49
🍜🌶️豬紅,豬腸,紅腸,蠔油齋,米粉 (小辣)$49