2018-02-09
今日和朋友收工經過這間車仔麵,想不到這裡的食物完全有意外驚喜。這裡的環境乾淨整齊,通道很寬闊,對街坊食店來說可是非常加分!花膠碗仔翅 去到立即叫啦.見到實物真係好足料,食左一淡之後, 個口好似有層膠漿住個口, 花膠都好入味, 仲又長又大條。睇黎個碗仔翅都好比心機整, 淡淡都有瘦肉線, 呢個碗仔翅真係唔止無投訴, 仲要大大碗。都只係$30!我們還點了他們的阿里山茄子,茄子非常入味,醬汁酸酸甜甜,是不錯的開胃菜。我地點左雜錦油麵,內有魚蛋,豬紅,豬腸,豬皮,豬手,牛腩,餃子,鮑汁鳳爪,羅白等等多種食物,大大碗,味道比起其他店舖更為入味。由其豬手,以話梅來醃製,超級入味,而且豬手炆得好淋,味道好夾,食過番尋味,食完想再食,鐘意食豬手既朋友一定要叫呢個來試另外值得一試辣汁豬肺,本來不喜愛食豬肺既我,比佢既辣汁吸引左,食落去無果種腥味,再加上雲南酸辣汁,酸中帶辣非常開胃,不錯的一個選擇👍柚子蜜雞翼柚子蜜既酸酸甜甜,加埋脆卜卜既雞翼,提起了胃口和雞翼的鮮味。而且柚子蜜味完全與雞翼的味道融合起來,十分配搭,因此推介,是必食之選!
我地點左雜錦油麵,內有魚蛋,豬紅,豬腸,豬皮,豬手,牛腩,餃子,鮑汁鳳爪,羅白等等多種食物,大大碗,味道比起其他店舖更為入味。 由其豬手,以話梅來醃製,超級入味,而且豬手炆得好淋,味道好夾,食過番尋味,食完想再食,鐘意食豬手既朋友一定要叫呢個來試
柚子蜜雞翼