2018-08-22 382 瀏覽
我Office喺旺角 附近好多車仔麵但係呢間係我最鍾意嘅 鋪頭裝修好有香港懷舊特色 鋪頭有兩層不過一大班人去食飯都幾難搵位 好多時候都要分開坐 不過因為好食嘅關係都會成日去 呢度可以乾撈或者湯麵我個人就鍾意乾撈小辣非常之惹味 試過中辣我就覺得太過辣 (平時譚仔食開三小辣)麵嘅選擇都好多健康啲可以揀波菜麵或者紅菜頭面 兩樣都叫過上菜嘅時候好開心架因為五顏六色好靚唔係咁多地方有車仔麵餸嘅話我就推薦秘製咖喱魷魚 呢個係我每次都叫嘅 呢度嘅蝴蝶腩燜得好林好入味 蝴蝶腩可能好少聽其實係豬肉嚟嘅所以唔好以為係牛腩試過呢度嘅牛腩有啲失望因為啲牛腩好碎好細塊都試過豬大腸呢度嘅豬大腸都有啲令人失望 因為唔知係咪燜得太耐一啲咬口都冇呢張相係我最近一次食嘅

車仔麵餸嘅話我就推薦秘製咖喱魷魚 呢個係我每次都叫嘅

試過呢度嘅牛腩有啲失望因為啲牛腩好碎好細塊