2023-03-29
軟乎乎梳乎厘pancake 甜 852 Homie天氣涼特別想食嘢,最近溫度適宜排隊,就去左呢間係紅橋既甜 852 Homie度試試佢,因為呢間甜品店長期都大排長龍嫁!入到去打開餐牌,勁靚,個餐牌係人手畫出來,手字勁靚,靚到似印出來,色彩繽紛🌈款款甜品都好似好好食咁,左簡右簡最後簡左2款😊Homie 特色層層疊窩夫杯🧇芒果吉士味🥭🥭$68成個窩夫杯總共有10層🤭包括有:軟雪糕、朱古力醬、朱古力脆脆、粟米片、吉士、芒果同埋窩夫🧇食落去每一啖都有唔同配搭🤭852 梳乎厘pancake🥞🥞焦糖脆皮香蕉味🍌🍌 $68之前一向麻麻地梳乎厘pancake,因為覺得好似食咗個空虛寂寞咁,咁但係呢度個招牌係梳乎厘pancake 咁就一定要試吓佢。結果係個pancake 一食落口好香蛋味又軟配上焦糖脆口,好好食,加埋焦糖脆脆同雪糕,絕對唔寂寞!
甜 852 Homie
款款甜品都好似好好食咁,
左簡右簡最後簡左2款😊
Homie 特色層層疊窩夫杯🧇