2018-04-08 111 瀏覽
好多Like來試下,珍珠紅豆冰可以一次過滿足兩大願望,所以首選,珍珠軟糯,紅豆也很多,又大杯,健康之選。芝士控見芝士又係必點,芝心雞扒和五味豬扒是不同的脆醬,不同感覺,食芝心雞扒有食KXC炸雞感覺,但芝士融出來的邪惡感實在教人興奮! 雞扒很多汁,也很夠味,芝心雞扒略重口味一點,但都係上佳之選。五味豬扒應該係五味粉,但五味粉不太重,最愛點大大量的泰式雞醬,變成泰式豬扒,都好味。可能我點芝心雞扒陽春麵,所以另上,另上簡直係必然,若有店炸物放湯真係可以叫佢收檔。陽春麵很健康清新,是牛展湯又有菜木耳,係好健康細心的配搭。士林古早牛展菜飯,牛展很大件很厚但很腍,入口即溶,醬汁撈飯也很正,上佳之作。菜飯還有少許肉碎,變成肉燥飯,外店已經要加3大元了,這裡都不跟你計較,好吃就是!

珍珠紅豆冰

芝士雞扒陽春麵

五味豬扒(左),芝心雞扒(右)

古早牛展菜飯
2018-04-05
珍珠紅豆冰
五味豬扒(左),芝心雞扒(右)
古早牛展菜飯
  • 脆炸芝心雞扒