2017-11-26 170 瀏覽
依排hit慢煮啊嘛,所以同男朋友黎到觀塘依到食野,本身以為慢煮會等好耐,其實都好快😆😆。依到近駱駝漆大廈,可以行陣先過黎食野,咁上到黎,雖然地方唔大,但係係舒服既個感覺✨✨🎈,依到有開放式既廚房,可以睇到煮野食打開menu,就簡左慢煮。法式小鍋燉牛脷。墨西哥玉米餅。鮮蕃茄沙沙 同埋慢煮。紐西蘭雙骨羊架。自製薄荷醬。忌廉薯蓉。係等緊既期間,不斷都有客黎。雖然價格唔平,但係依排咁hit,梗係要黎食下😋😋✨。野飲就點了芒果拿鐵🍋🍋同埋士多啤梨拿鐵🍓🍓一開始黎左南瓜湯同沙拉。南瓜湯好濃,好正✨☺️,每啖都好濃郁,有南瓜蓉,好好味。平時唔係點食南瓜既我都覺得好好飲。用料十足慢煮。法式小鍋燉牛脷。墨西哥玉米餅。鮮蕃茄沙沙,佢係有兩邊的,一邊係燉牛脷,另一邊係墨西哥玉米餅。牛脷佢用左好多材料去燉,有薯仔,豆,洋蔥,d汁好match牛脷味道。牛脷好滑,好好咬,唔un。仲可以將d汁放係玉米餅上面,味道更正。餅脆脆的,加上醬汁,又香又脆。一片一片食好快就食哂Lu😋✨✨紐西蘭雙骨羊架。自製薄荷醬。忌廉薯蓉。羊架一塊大一塊比較細,但分量加埋薯蓉都足夠👍🏻👍🏻✨,同男朋友一人一舊,好滋味😄🎈,好軟好正。☺️好想再食

野飲就點了芒果拿鐵🍋🍋同埋士多啤梨拿鐵🍓🍓

紐西蘭雙骨羊架。自製薄荷醬。忌廉薯蓉。羊架一塊大一塊比較細,但分量加埋薯蓉都足夠👍🏻👍🏻✨,同男朋友一人一舊,好滋味😄🎈,好軟好正。☺️好想再食多次,而且薯蓉好腍好易入口,真係食左幾多卡路里入肚都唔知🤦🏻‍♀️

最後我覺得芒果拿鐵好飲d,仲有粒粒芒果可以食☺️🍋🍋溝得好好😆

總括而言,依度地方舒適,野食一流,所以下次一定會再黎過🤗🤗