2023-01-29
Beans係葵芳開咗新分店,見到都有唔少人排隊,星期六嘅時間排左20分鐘先入到,環境就好大,裝修好有親親大自然嘅感覺🤣❣️豪華英式全日早餐 $132呢個都無咩特別,成碟最推介都係Beans窩夫,鬆鬆軟軟,其他材料就真係一般,食落仲有陣油膩感,相比其他分店就真係遜色好多🥸❣️波士頓龍蝦意大利飯 $168呢個有啲失望,所謂嘅波士頓龍蝦係只有一隻蟹鉗同幾粒嘅蟹肉,其他都用蝦粒代替,意大利飯嘅蕃茄味唔太突出,所以食落會有海鮮嘅腥味😅,上面個塊以為係蛋皮,食落原來係煎過嘅芝士,鹹鹹香香幾惹味🤓❣️加配 黑松露醬薯條 $28呢個十分推介,薯條新鮮炸起,黑松露醬份量都多,美中不足嘅係只有淡淡嘅黑松露味🥸❣️免費餐飲 檸檬蜂蜜叫左一杯凍一杯熱,凍嘅較出色,蜜糖唔太甜,配埋檸檬酸酸甜甜幾好飲😁👅好味度:7.5(10分滿分)其實唔知係咪因為新開嘅原因,感覺比九龍灣分店遜色,定價都算進取,但質素就未保持到,希望遲下可以有改善啦🤪🏦是次消費總額 $360(人均消費 $180) 🍴須加一服務費
❣️豪華英式全日早餐 $132
❣️波士頓龍蝦意大利飯 $168
❣️加配 黑松露醬薯條 $28
❣️免費餐飲 檸檬蜂蜜
👅好味度:7.5(10分滿分)
🏦是次消費總額 $360(人均消費 $180)
🍴須加一服務費