2021-08-06 365 瀏覽
#hohosikHK 今日黎左 @dearneighborhk 食個light lunch (以前返HKU既時候會成日黎🙈) 想食過返尋味🍳 All Day Breakfast ($90)不過不失啊!炒蛋夠滑夠香口 加埋最喜歡既芝士腸 好好食👍🏻其他野都OK的 算係好balanced亦都食得夠飽😋少少可惜係因為toast 賣哂 所以食croissant 相對無咁出色😬🥪 Lunch Sandwich - Honey Mustard Chicken ($50)欣賞個包烘熱 表面有D脆!而雞肉以雞胸肉黎計都算好嫩 鍾意去既sauce🥰少少甜甜地 帶少少辣味🤏可以調下味!不過如果係好肚餓既朋友就可能會覺得唔夠食啦🙈overall 雖然menu唔算好多選擇 不過有既食物都係好食既~係一間有人情味既小店 同朋友讀書/girls talk 都好適合 ☺️一一評分:😋味道: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤩賣相: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌝環境: 👍🏻👍🏻👍🏻💰價錢: 👍🏻👍🏻👍🏻🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🗣回頭率: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一一🙅🏻‍♀️加一🙅🏻‍♀️限時 一一
#hohosikHK

🍳 All Day Breakfast ($90)

評分:

😋味道: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻