2019-05-14 364 瀏覽
今日想食一餐比較輕鬆嘅午餐,但又唔想食快餐,旁邊企哂人等位那種,不停要講唔好意思,我就快走㗎喇,我飲埋杯嘢,就走㗎喇,咁就所以選咗大家樂嘅屬下另一個集團🎈oliver sandwich🎈食,希望畀貴少少,買一些時間,買一些空間😀其實oliver sandwich都屬於老字號,喺香港開業差唔多三十年,但是香港食西餐嘅普及性,都係唔係好好,所以店數E家都係比較少🤔價錢就比較略貴,點咗個✨芝士菠蘿三文治餐 ,都是普通嘅餐,但係咁就40蚊啦, ok啦,杯咖啡唔錯,服務也很好👌,又有送餐服務, 好似記得響大家樂都有全份三文治餐,但係都要差不多三十多元,但是如果講舒服,就oliver sandwich勝一籌啦,畀多幾蚊,都係值嘅👌👍

杯咖啡唔錯,服務也很好👌,

2019-05-14
3 分鐘 (堂食)