2021-10-21 82 瀏覽
之前喺IG見過d人去過呢間cafe 感覺唔錯 😁 係我至鍾意嘅黑白強烈對比色調 🖤🤍 連個場都分咗一半黑一半白色,夠哂型格 😎 仲有室內同室外區域。喺cafe旁邊連接住一間本地設計師 Harrison Wong 品牌的時裝店。 我同個friend 2隻餓鬼叫咗⬇️🍝龍蝦汁鳳尾蝦闊麵蝦夠鮮又彈牙,龍蝦汁味道香濃,不過闊麵淋咗dd 😙. 🍕瑪格麗特薄餅 (10吋size) 👍呢個比我想像中好味!初初睇個樣以為冇乜饀料咁,有車厘茄、Mozzarella芝士、羅勒葉同茄醬。食落去個口感似麵包多d,比較軟身👍就係咁先覺得唔錯呢!芝士好濃郁,好滋味❤️😋. 🍫雪糕布朗尼朱古力球 👍呢個係必叫item 🤩 好味唔在講,係因為可以有得淋紅桑子醬整溶個朱古力球😂有得玩又食得😜一整溶咗個朱古力脆外殼,就會見到雲呢拿雪糕、同埋chocolate brownies🥰 朋友一食落口有d驚喜,同我講:「原來有爆炸糖係入面架」😯 配紅桑子醬係👍 感覺唔會好漏😄. 🍮提子冧酒提拉米蘇食落去唔太覺有冧酒味,得少少,反而覺得似咖啡蛋糕多d 😆 奶味比較多,不過味道唔錯嘅 🙃. 🍓草莓紅桑子梳打配草莓冰 🍹熱情果伯爵茶配雜果冰

我同個friend 2隻餓鬼叫咗⬇️

🍝龍蝦汁鳳尾蝦闊麵
蝦夠鮮又彈牙,龍蝦汁味道香濃,不過闊麵淋咗dd 😙
🍕瑪格麗特薄餅 (10吋size) 👍
🍫雪糕布朗尼朱古力球 👍
🍮提子冧酒提拉米蘇
🍓草莓紅桑子梳打配草莓冰
🍹熱情果伯爵茶配雜果冰
兩杯特飲都好吸引,無論打卡、味道都唔錯啊!唔會落勁多糖水果隻甜,連d冰粒都係原粒草莓雪凍嘅🍓👍 飲完一杯都想再添飲😆💕
2021-09-14
  • 脆皮榛子朱古力球