2016-06-10
脆炸大蘑菇: Portobello大蘑菇炸到好香脆,一咬開好香蘑菇味,仲好多汁,配上香蒜蛋黃醬一齊食,真係不得了。意式漢堡:碳燒牛肉漢堡配料有fontina芝士,蕃茄醬,辣肉腸,鹹菜,辣椒同脆炸洋蔥,牛肉質地比較乾身,無咩肉汁,不過配埋fontina芝士同其他配料都幾滋味,而且面包烘得外脆內軟,唔錯。另外漢堡配埋闊佬薯條:薯條又粗又脆,不過無咩松露油味,而且芝士唔夠多。 費倫天拿薄餅:薄餅配料有Ricotta芝士,水牛芝士,雞蛋,菠菜,西蘭花同銀魚柳,薄餅厚度適中,配上我至愛既Ricotta芝士,香濃軟滑,一切開半熟蛋,蛋黃汁流哂出黎,夾埋菠菜一齊食,又另一番風味,只可惜銀魚柳太咸,而且仲好多同好大件,一食到連舌頭都麻痺。Epic Brownie:Brownie蛋糕朱古力味濃郁,口感岩岩好唔會太硬,配埋朱古力醬同海鹽焦糖雪糕,一齊食,一冷一熱,口感更添層次。
另外漢堡配埋闊佬薯條:薯條又粗又脆,不過無咩松露油味,而且芝士唔夠多。 費倫天拿薄餅:薄餅配料有Ricotta芝士,水牛芝士,雞蛋,菠菜,西蘭花同銀魚柳,薄餅厚度適中,配上我至愛既Ricotta芝士,香濃軟滑,一切開半熟蛋,蛋黃汁流哂出黎,夾埋菠菜一齊食,又另一番風味,只可惜銀魚柳太咸,而且仲好多同好大件,一食到連舌頭都麻痺。 Epic Brownie:Brownie蛋糕朱古力味濃郁,口感岩岩好唔會太硬,配埋朱古力醬同海鹽焦糖雪糕,一齊食,一冷一熱,口感更添層次。