2019-05-27 684 瀏覽
友人話見到呢間cafe 幾吸引,於是bookmark左搵日去試下!住左o係呢邊都年幾兩年,完全唔知有呢間cafe o既存在難得朋友們唔介意過海黎探我,咁就順便去試下先。地點有d 難去,幾經辛苦終於到達!店舖好大,寬敞,舒服,乾淨!讚~跟住就去買野食,要自己去counter 買o既,一睇到個menu 都打左個突因為係中環價錢(我懷疑係貴過)不過都一場黎到,試試佢!首先order 左3杯咖啡:caramel macchiato/cappuccino/mocha每杯都係$4x,老實講係幾好味 亦都唔算好貴~然後份三文治,其實我覺得貴左d,但又係好味個包好香牛油味!!大愛另一個朋友就叫左pancake,薄左d,但其實都有d 脆,都唔差o既~整體都唔錯!!可以hea 一個下晝(如果唔滿座o既話)

難得朋友們唔介意過海黎探我,咁就順便去試下先。

地點有d 難去,幾經辛苦終於到達!
店舖好大,寬敞,舒服,乾淨!讚~

因為係中環價錢(我懷疑係貴過)

不過都一場黎到,試試佢!
左:egg salad sandwich $62 右: Teriyaki Chicken sandwich $72

每杯都係$4x,老實講係幾好味
 亦都唔算好貴~
然後份三文治,其實我覺得貴左d,但又係好味
個包好香牛油味!!大愛

berry pancake

整體都唔錯!!可以hea 一個下晝(如果唔滿座o既話)
2019-05-25
  • egg salad sandwich