1K
2022-05-20 461 瀏覽
放工又要輕鬆吓,  同同事去 Happy Hour.想起酒吧林立的耀華街, 有座新商業大廈,  裝修電梯都不俗,  內有中式食品酒吧 位於六樓,  Shining x 龍圖 Restaurant & Lounge,  係 Happy Hour  輕鬆一下的好地方.全場裝潢擺設新,  勁音樂及燈光, 令氣氛熱鬧.  多部電視, 播放流行歌曲  video, 體育賽事,  大家可以約班朋友一齊娛樂睇波盡興. 大型酒吧,  可選擇 紅白酒, 雞尾酒, 啤酒..........還有 Beer Pong , 可以 一較高, 工餘減壓一流.樓上酒吧, 無侷促感. 重有小露台,   更適合吸煙朋友. 我們放下工事不談, 感覺好 relax,  隨著勁歌節拍, 碰碰杯, 享受快樂時光.  我的白酒.同事飲啤酒, 飲至盡興 !!點了伴酒美食:  醉酒佬BB 鴿這是大型 BB 鴿, 好好肉, 用花雕酒浸得入味, 入口啖啖香滑,   大家食得醉了.Xo 醬爆四季豆  有鑊氣. 熱辣辣上檯.  XO醬爆得香,  免治豬肉碎, 紅椒絲和四季豆炒得好夾.乾燒伊麵,  伊麵有炸的香味, 軟而帶點韌性, 調味適中,
放工又要輕鬆吓,  同同事去 Happy Hour.
全場裝潢擺設新,  勁音樂及燈光, 令氣氛熱鬧.
樓上酒吧, 無侷促感.
重有小露台,   更適合吸煙朋友.
同事飲啤酒, 飲至盡興 !!
點了伴酒美食:  醉酒佬BB 鴿
乾燒伊麵,  伊麵有炸的香味, 軟而帶點韌性, 調味適中, 不太油 , 有冬菇配料, 香濃的蠔油味.
每位送例湯, 青紅蘿蔔煲豬骨, 足料好飲.
新嚐試中西合壁的酒吧,  感覺真好.
  • 醉酒佬BB鴿
  • Xo 醬爆四季豆