REFLECT Restaurant & Bar

2024-09-05 0 瀏覽
呢間餐廳小編覺得真心唔錯 因為佢哋氣氛好好😌 而且超級快就full house 🐷證明人氣真心唔差😍 而且仲可以出去outdoor坐 吹住風睇日落真係唔錯🐷.🐷 Mix Berry Tea
呢杯茶色澤靚麗 果香四溢 飲落去酸酸甜甜 清新解渴 雖然本身係一壺熱茶 但係小編就問店員攞咗杯冰🤣瞬間有凍飲😍😍🐷 Apple Juice
果汁新鮮 味道濃郁 無添加劑嘅感覺 飲落去完全係現榨果汁嘅感覺 健康又美味🍎🐷 牛肉他他
呢道小食簡直係牛肉愛好者嘅福音🤣🤣 牛肉夠多 仲有法包 🥖 多士 脆卜卜啲多士配埋勁有咬口嘅他他 口感豐富 牛肉一啲都唔腥🤣 配埋啲香料撈埋一齊真心唔錯 仲可以夾埋個沙律菜一齊食🥗🥙🐷 海膽醬大帶子扁意粉
意粉煮得啱啱好 而且係手工製嘅麵條 🍝所以特別有嚼勁 🤣不過店員提醒唔可以擺太耐 凍咗嘅話 手工製麵條可能會變硬 影響口感海膽醬嘅鮮味令整碗意粉升級 海膽醬味道超級濃郁 搭配大帶子 真係好大粒冇呃人🏋🏻‍♂️ 入口即化 面頭仲有少少魚子 成個感覺非常之富足😂😂🤣🤣🐷 自家製流心朱古力撻
甜品一流 🍫 一開頭都冇對佢有太大嘅expectation 但係食一啖就即刻覺得真心正🤣
🐷 Mix Berry Tea
瞬間有凍飲😍😍

🐷 Apple Juice

🐷 牛肉他他

🐷 海膽醬大帶子扁意粉
入口即化 面頭仲有少少魚子 成個感覺非常之富足😂😂🤣🤣

🐷 自家製流心朱古力撻
朱古力撻外脆內滑 一拮開就流漿
流心濃郁 配埋士多啤梨味雪糕一冷一熱咁樣食🍓perfect match🐷
REFLECT Restaurant & Bar
📍 旺角西洋菜南街74-84號旺角城市中心12樓
#吃貨日常 #香港 #西餐 #旺角美食 #hkfoodie #foodiehk #九龍 #九龍好去處