2020-05-18 89 瀏覽
今日同食肉獸男友嚟到青衣呢間當下到撐下枱腳😋男朋友平時返工會成日經過呢度,佢話每次經過呢間餐廳都俾佢門口吸引住,一直都想帶我嚟試吓,今日一收工就過咗嚟試啦😍可能今日星期一餐廳唔算好full,餐廳播住啲好輕鬆嘅歌,加上燈光關係,令人有一種好舒服嘅感覺🥰介紹吓我哋今日嘅晚餐先🍽和風明太子意粉🍝呢個我覺得味道會比較濃,個汁冇得輸,真係會食唔停,(我食咗兩啖就已經比男朋友食哂了)😭卡邦尼意粉❤️我嘅最愛🤪曾經我以為卡邦尼好難整得難食,但我真係試過出去食,係整得好難食😂後尾問人先知原來個汁好緊要,呢度整嘅卡邦尼好好食,個汁嘅味道調得啱啱好,食落唔會覺得好漏👍🏻意粉軟硬度適中,口感非常好,我會比90分🎊一口和牛粒👏🏻呢個大家真係一定要試吓,我同男朋友都讚口不絕👍🏻分量唔算好多,但真係好食👏🏻咬落一啲都唔會覺得硬,同個汁好夾,非常滿意利個👍🏻另外想讚下嘅係,佢跟餐嘅餐湯一啲都唔馬虎,忌廉蘑菇湯咁普通嘅餐湯竟然可以做得咁好,絕對同我哋喺出邊飲到嘅忌廉蘑菇湯唔同,睇得出佢呢間餐廳真係非常用心製作👍🏻
今日同食肉獸男友嚟到青衣呢間當下到撐下枱腳😋

介紹吓我哋今日嘅晚餐先🍽