2017-03-31
TKO住,得閒一定路過再幫襯同上次一樣,帶bb一齊去,要求要bb櫈,侍應就解釋要俾圓枱我,因佢地得圓枱同方枱,其實唔駛同我講咁多,你安排咩位我都會坐㗎啦,除非唔食嘅啫今次。。坐最入最角落個張枱睇晒全間鋪頭,原來都幾多枱櫈喎,好大間圓枱就for 1至2人,仲有方枱(卡位)係4人,門口有2張大枱坐6人,仲有幾張方枱就方便隨意推隨意配搭好彩坐得入都無俾侍應忽略,一舉手都有人知其實茶木好多人食,陸陸續續有人入來,食完走個時,張張枱都係人講返正題,今日食左個lunch set不過望menu....出奇地....咦,同之前lunch menu唔同左嘅出邊食lunch set,好少可會轉menu,但我3月15號先食完(前幾日先POST完食評)今日來食,半個月左右,不同了MENU,真係唔怕食悶呀今次點左魚湯時蔬,沙茶烤夫燜牛肉腩,魯肉飯,+$9叫左杯熱嘅薄荷珍珠奶茶魚湯時蔬,食唔到魚湯味,不過清清地有幾條菜加幾粒杞子,都幾好丫個牛腩,都好大碟,又有好多牛筋烤夫,少少沙茶味,牛腩未算最入味,不過都OK食得過,而且咁大碟,難得難得有飯有肉有菜,今餐真係豐富杯飲品呢。。。諗住可以加錢轉飲MENU任何$31之
今次。。坐最入最角落個張枱
睇晒全間鋪頭,原來都幾多枱櫈喎,好大間
好彩坐得入都無俾侍應忽略,一舉手都有人知
講返正題,今日食左個lunch set
有飯有肉有菜,今餐真係豐富
杯飲品呢。。。諗住可以加錢轉飲MENU任何$31之內嘅飲品嘛(多過$31就補差價),咁試下呢個薄荷珍珠奶茶,唔知係咪熱嘅關係,好似怪怪地咁,係多左陣薄荷味,都係原本珍珠奶茶好啲