一直鍾意幫襯上樓小店,我鍾意地方大密度低,食嘢都放心啲!今次又來到Cafe Fabulous食西餐,呢度個set幾抵食,set for two 包一款小食兩款主食同埋兩款嘢飲,都係三百蚊左右,絕對親民👍#芝士煙肉焗西蘭花🥦 呢度啲西蘭花熟得來仲keep到爽脆口感,係我鍾意嘅style,仲加咗勁多芝士同埋煙肉去調味,食落特別香口!#卡邦尼意粉 卡邦尼醬夠曬creamy,掛滿每一條意粉,讓每一啖都能夠從舌尖感受到!仲有少少煙肉味,配搭爽口洋蔥,味道唔錯!#焗自家製芝士肉醬意粉 肉醬落得非常大方重手,睇見都心心眼😍還有厚厚的一層芝士,這個組合真的沒可能不好吃吧!香甜嘅番茄醬和肉醬非常配搭,吃起來非常滋味!肉醬多個意粉多芝士多,連大胃王都可以滿足到呢!#蜂蜜紅茶 #青蘋果綠茶 兩款茶類各有特色,我自己就好鍾意青蘋果綠茶好清新,隊友就鍾意蜂蜜綠茶好滋潤!