2020-05-16 459 瀏覽
之前去韓國,每朝食早餐都一定會去有賣吐司🍞嘅早餐店食😚嗰度啲toast出名爆餡juicy,一直都掛住嗰度啲味道🥺所以見到銅鑼灣新開嘅Life Toast,就即刻沖過嚟試試佢🥳-🦀軟殼蟹親子滑蛋吐司🍳-佢全部toast都係即叫即製,一上碟就覺得waaa好大份好多料👀個包熱辣辣,甜甜地,好香嘅牛油同蜜糖味🧈🍯啲麵包係每日新鮮製造🥨我係夜晚食咗少少野之後去嘅,喺店出面徘徊嗰陣,店員話得返三份,好好彩有得食😚佢嘅餡真係好豐富🤩有大大隻嘅炸軟殼蟹🦀日本蟹籽,炒滑蛋🐣生菜🥬同埋一粒細細粒嘅泰國柑桔俾你jit落個蟹度🍊軟殼蟹炸得好酥脆,外脆內軟,而且蟹肉好juicy,仲要好大舊😋蛋炒得好滑好香🤪佢除咗唔同口味嘅toast,仲有好多小食可以揀🥰下次再去試埋先😛😛-評分:8.5/10價錢:$68-📍 生命有限公司Life Toast 銅鑼灣📍
🦀軟殼蟹親子滑蛋吐司🍳
評分:8.5/10