2018-05-07 85 瀏覽
今日介紹呢間cafe位置都幾方便 就係旺角潮流特區對面既大廈入面 幾易搵餐廳都裝修得精緻 牆上都貼滿住可愛既牆貼作為休閒主打既cafe 點可以少得放滿board game既櫃有我最愛玩既monopoly deal遊戲都算幾齊 我想玩既都有等緊野食個陣就同男友玩左陣啤牌我地叫左兩個lunch套餐 套餐包杯$38 既野飲超過$38既飲品就另外補差價首先 好快已經上左兩杯野飲餐牌寫左關於藍莓果茶(左)既好處幫助消化、養顏美容等等 好吸引味道果然不錯,煲耐d 果香會愈來愈重 後來更好飲男友就叫左杯荔枝梳打(右)入面仲有椰果更添口感,荔枝味好重 但唔係好假既荔枝味藥水不錯不錯天使麵上既煙三文魚花 好靚忌廉味好重 多汁煙三文魚都無令我失望天使麵既軟硬程度都煮得剛剛好 唔會太淋健康之選🥗岩哂想減肥既女生們 沙拉菜好新鮮 沙拉既色彩鮮豔令我更有食慾蕃茄仔甜甜地 配上烤麵包粒同芝士碎 好食然後再試埋佢個日式炒雜菜雜菜上面灑滿好多鰹魚碎 再配埋佢特製既日式醬汁 好味最後我地仲玩左陣啤牌、UNO、Monopoly deal先走過左個休閒下午、週末無地方去 又或者行街行到累 想high tea既朋友仔 可以上

餐廳都裝修得精緻 牆上都貼滿住可愛既牆貼

有我最愛玩既monopoly deal

遊戲都算幾齊 我想玩既都有

等緊野食個陣就同男友玩左陣啤牌

我地叫左兩個lunch套餐 套餐包杯$38 既野飲
超過$38既飲品就另外補差價

首先 好快已經上左兩杯野飲

餐牌寫左關於藍莓果茶(左)既好處
幫助消化、養顏美容等等 好吸引
味道果然不錯,煲耐d 果香會愈來愈重 後來更好飲

男友就叫左杯荔枝梳打(右)
入面仲有椰果更添口感,荔枝味好重 但唔係好假既荔枝味藥水
不錯不錯

蕃茄仔甜甜地 配上烤麵包粒同芝士碎 好食

日式炒雜菜

然後再試埋佢個日式炒雜菜

雜菜上面灑滿好多鰹魚碎 再配埋佢特製既日式醬汁 好味

過左個休閒下午、週末無地方去 又或者行街行到累 想high tea既朋友仔 可以上黎休息 都係個不錯既選擇

2018-05-02
午餐