2019-02-19 28 瀏覽
好耐冇食辣野,咁岩係旺角放學行街見到呢間,望落幾多人,野食又好似幾吸引,所以入左去。入面都吾少人,等左一陣就安排我地入去坐。望住餐牌,d野食都幾抵,吾貴,所以同朋友考慮左好耐。不過好彩d小食有得雙拼,所以我地可以試多幾樣。我地叫左口水雞,$32,雖然平,但份量適中,有吾少雞肉,2個人係夠食。之後我地重叫左木耳拼青瓜,好爽口,d辣係有麻,幾過癮。我地重加左豬耳拼豬大腸,好入味。我地叫左小辣,吾算太辣,下次可以挑戰勁d。我叫左紅薯粉配金菇、雞翼、炸鯪魚球,幾多料。而朋友叫左手工涼皮,粉皮既質感吾錯,軟硬恰到好處。而且,因為本身粉皮係比較闊,所以加埋金菇同埋麻辣醬,真係好入味。最後我地驚辣,所以叫左杯咸檸7同檸7飲,食完辣野飲好爽。
之後我地重叫左木耳拼青瓜,好爽口,d辣係有麻,幾過癮。
最後我地驚辣,所以叫左杯咸檸7同檸7飲,食完辣野飲好爽。