2018-04-17 92 瀏覽
麻辣雞煲就成日都食,但川式麻辣烤魚又真係未試過今次係朋友極力推薦之下既第一次!大大個招牌o係京都廣場,好易就搵到!6點鐘唔洗等位就有得食,好幸運地方都算闊落侍應好快就拎左MENU過黎仲介紹左有D咩食雖然銀魚好吸引同感覺最抵,不過我地得2條友驚太飽,就先小試牛刀試左銅魚啦魚方面店員推介江團魚,話肉質比較實,無乜骨辣度既形容詞又幾搞笑⋯⋯我地最後揀左好銀辣⋯⋯下面冒尷尬辣(怕死二人組)另有散叫MENU食得辣野,唔係唔飲野呀?我地都戴定個頭盔,ORDER左任飲以防萬一前菜有芝麻醬菜沙津同手撕包菜,一個FRESH一個酸辣開胃,不錯喔餐入面仲包左派款配菜,我地點左牛舌 牛柏業 豬紅 同識食一定會叫既薯粉! 魚未到飲品先到,紅桑莓蜜茶。淡淡莓味又唔會太甜不過建議如果為解辣的話可以叫另一款菊花薑蜜,因為甜少少,可幫助解辣!主角出來喇!店員叫我地滾起先開始,我地D口水已經流定出來先喇唔洗一陣就食得!店員好細心咁幫我地分好條魚,吉開一格格方便我地食開動喇!!條魚真係好鮮甜好滑,重點係一D都唔會腥!!魚皮煎過好香口,我食左超多件魚除了魚,旁邊既配菜仲帶蓮藕,莞茜同大豆芽,加埋好夾,蓮藕好爽口,莞茜好香,加
麻辣雞煲就成日都食,但川式麻辣烤魚又真係未試過
今次係朋友極力推薦之下既第一次!

大大個招牌o係京都廣場,好易就搵到!

6點鐘唔洗等位就有得食,好幸運
地方都算闊落
侍應好快就拎左MENU過黎仲介紹左有D咩食

魚方面店員推介江團魚,話肉質比較實,無乜骨

另有散叫MENU

魚未到飲品先到,紅桑莓蜜茶。淡淡莓味又唔會太甜

開動喇!!條魚真係好鮮甜好滑,重點係一D都唔會腥!!
魚皮煎過好香口,我食左超多件魚

除了魚,旁邊既配菜仲帶蓮藕,莞茜同大豆芽,加埋好夾,蓮藕好爽口,莞茜好香,加埋個吸左辣汁既大豆芽,正!

店員見我地辣得咁過癮,仲拎左個原始辣汁比我地試下
好香好麻,不過食一啖就要飲半杯野飲
都係加左湯安全D
9秒9KO左條魚,食埋D配料岩岩好
(薯粉好正!)
下次帶多D朋友來再挑戰過銀魚!