想食韓式燒肉又唔想出街食,就緊係打個電話去Running Pig啦XD 可以訂正宗韓式外賣番屋企食!外賣自取仲可以有8折添同朋友叫咗份辣椒醬烤五花腩套餐,$248~依個係二人招牌韓燒套餐,套餐入面有每日精心挑選既新鮮蔬菜、烤五花腩、酸辣韭菜沙律、韓式醃蘿蔔片、炒酸辣泡菜、生蒜片、青辣椒片、包飯醬、椒鹽純芝麻油!店主仲好細心準備左小教學俾客人建議點去包黎食,我就係揀咗完美主義者+酸味愛好者+嬉皮士嘅食法,即係全部包埋一齊一啖食XD 真係好滿足好正!外賣自取嘅好處絕對喺唔洗驚對手會有細菌,可以直接包嚟食,咁樣食得特別爽XD 除咗辣椒醬烤五花腩套餐,仲叫咗份韓式烤五花腩便當加韓式飲品~ $108 便當就係有齊烤五花腩、泡菜、醃蘿蔔片、韭菜沙律、珍珠飯,仲要包埋韓式飲品真係幾抵!蘆薈汁夠晒清甜!