去年年尾的時候經朋友介紹嚟食過一次,覺得食物質素OK,環境不錯,所以決定農曆新年期間同一家人來這裏食返餐,諗住帶佢哋嚟食吓開心吓!今天我們已經1:00未夠便排隊入場,但入到場都未夠半場人,已經話沒有小火鍋的煲,他們知不知道這個小火鍋也是這裏的特色之一,沒有煲只換來一個仲細過整年糕嘅錫紙兜簡直不知所謂🤬!(試問你會唔會去食火鍋,但係餐廳話無煲,俾個錫紙兜你自己搞掂啊?)今日嘢食簡直唔對板,好多肉類根本冇,又冇魷魚、又冇多春魚。大約下午4點想話食返個麵,但只係剩返烏冬同福字米粉,完全冇晒芝士麵、泡菜麵及任何的即食麵。問職員有冇其他麵,他們只是敷衍答句「冇」。大佬,你哋係唔係應該有責任補充足夠食物呢?🤬老細,你收得人錢,過年仲要收貴啲,你啲嘢食可唔可以唔好咁不負責任放心,冇下次,亦唔會推薦俾朋友再去

今日嘢食簡直唔對板,好多肉類根本冇,又冇魷魚、又冇多春魚。

放心,冇下次,亦唔會推薦俾朋友再去
2024-02-13
25 分鐘 (堂食)