2014-07-22 6678 瀏覽
朋友說這裡的壽司有築地水準,喜愛壽司既我忍唔住口要黎試試。下午時份,餐廳唔算爆場,見到日本老師父在旁指導一眾香港師父。相信短期內佢都唔會出手住。一行四人,朋友A點左sashimi platter,其餘都鐘情壽司,點左deluxe sushi platter。刺身先到,賣相唔錯,係大路的刺身。不過朋友A話刺身比較乾身,似係唔夠新鲜😓壽司set 有我地期待既Toro,同Uni ! 真係好surprise,因為 Toro同赤身望落一模一樣,難道魚不可貌相?結果……Toro沒有應該的油香同肥美!失望。有股小衝動想問師父係咪搞錯左。Anyway, 理單375連加一。老實講,用料同價錢以及我的期望都大有出入,下次唔會再黎👋👋👋
朋友說這裡的壽司有築地水準,喜愛壽司既我忍唔住口要黎試試。

2014-07-18