2017-04-09
難得假期就緊係搵間評價高啲既餐廳食野~見到呢間比較特別少少,主打龍蝦菜式,黎到呢到可以滿足唔少中意食海鮮既大家~環境位置好易搵,地方唔算大,但佈置上睇得出花左唔少心思,望落去乾淨企理,簡約中帶點貴氣。各式各樣龍蝦主菜,款款望到都好想嗌,非常吸睛。飲品餐牌都有幾多呃LIKE之選,外表第一,好唔好飲就要嗌過先知XD焗牛油粟米,其實有啲小貴,但見著佢份量咁多就心理平衡番啲,以鐵板上碟,中間夾雜左芝士同牛油,所以非常非常之香!每啖都好香口,且帶芝士既咸香,不過食到尾厭佢咸得制,但整體都唔錯~意式龍蝦海鮮薄餅,大大隻龍蝦放左係中間都米話唔吸引,不過中間既龍蝦係空心,而每件PIZZA都包含一舊龍蝦肉,薄餅底脆身,味道頗為清淡,龍蝦煙韌,但食得唔算過癮><烤蒜蓉牛油龍蝦意粉,另一個龍蝦主食,升級龍蝦再配意粉。龍蝦烤至金黃色,加上牛油更香口,口感有韌勁,啖啖鮮香味道~望住咁大隻龍蝦食慾大增,不過個鉗冇工具比我地用,就有啲難整:S意粉以茄蓉做配搭,酸中帶甜,意粉口感彈牙,而且醬汁滿滿,非常入味。成枱都係食物真係令人胃口大增!咁樣睇下去焗牛油粟米都的確算大份!COOKIE & MINI,呢
見到呢間比較特別少少,主打龍蝦菜式,
黎到呢到可以滿足唔少中意食海鮮既大家~ 環境位置好易搵,地方唔算大,但佈置上睇得出花左唔少心思,
望落去乾淨企理,簡約中帶點貴氣。 各式各樣龍蝦主菜,款款望到都好想嗌,非常吸睛。 飲品餐牌都有幾多呃LIKE之選,外表第一,好唔好飲就要嗌過先知XD
以鐵板上碟,中間夾雜左芝士同牛油,所以非常非常之香!
不過中間既龍蝦係空心,而每件PIZZA都包含一舊龍蝦肉,
薄餅底脆身,味道頗為清淡,龍蝦煙韌,但食得唔算過癮><
而且味道都好岩中意甜甜既女生飲,沙冰慢慢溶化之後飲上去好正~!