2008-06-06 7 瀏覽
前幾日去, 得一兩枱。處食物:雞絲檬 - D甜酸「魚露」好甜好甜, 陣味好化學, 第一次食D咁O既調味汁!雞翼飯 - 雞翼較乾, 普普通通沙嗲雞串 - 好難食, 第一次食咁差的沙嗲汁。個汁好鹹, 而D雞就好油, 連埋D雞皮, 食到成口油!服務:有一女二男侍應, 個女的OK, 戴眼鏡男果個就激到你一肚氣。戴眼鏡的男WAITER永遠都望住個電視, 上菜有兩邊, 佢睇都唔睇就揀近自己果邊, 但其實果邊已經放滿野。要提佢「另一邊」佢先醒水,態度唔係差, 係完全冇態度可言,就好像佢根本唔係間店的WAITER, 佢係度義務幫緊你上菜咁。話佢近年難得, 係近年好難見D態度咁 'CASUAL' O既待應啦, 我真好彩!

前幾日去, 得一兩枱。處

食物:

雞翼飯 - 雞翼較乾, 普普通通

服務:

• 0