2025-01-05
最近食過最好味嘅pasta! 推薦spicy crab and italian sausage penne! 啲sauce coat得啱啱好,fusion咗所以有微辣但接受到,提升咗整道pasta嘅味道。啖啖都有crab mix sausage,pasta al dente口感一流🤤番茄汁tagliatelle用咗日本帶子,雙面sear得好𡃁,剛剛好,入面仲保留到鮮甜嫩滑嘅口感。雙對penne、tagliatelle番茄醬汁多啲,所以麵的軟硬度會偏淋少少。house salad雖然內容很普通,但食得出濃郁橄欖油嘅香味,再coat埋芝士調味出嚟的醬汁好好味。同埋啲青瓜🥒好新鮮好爽脆。番茄仔都好用心,煮完去皮達到鮮甜爆汁嘅效果。Overall好好味,不過餐牌價錢嚟講偏貴,同埋最後服務費係12%,(沒有特別感覺到服務特別好或熱情,都係正常service)。如果人多嘅話可以試下特大pizza一齊share。
House chopped salad
Tagliatelle Scallop Amatriciana
Spicy Crab and Italian Sausage Penne