最近見到好多foodie都食呢間居酒屋,仲大讚抵食又好食,忍唔住被燒到,終於今晚食到,果真好正🥹🥹成晚同個friend對視講咗好多次「好食」,我已經想再食了🍳 明太子煎蛋卷 ($78)超級好食‼️好食過之前我去米芝蓮居酒屋食嘅明太子蛋捲🙈,明太子醬好食好濃郁,份量多,蛋又好滑嫩,仲要唔貴🥹 🍗 免治雞肉串 ($36)居酒屋必點item,一人一條唔會錯,好食🤤🍢 豚肉蘆筍卷 ($36)菜同肉嘅配搭,唔錯🤤🧂鹽燒牛舌 ($68)幾大方,有成7-8舊,燒到口感啱啱好👐🏻🍜 雞湯卡邦尼拌烏冬好香蛋黃同芝士味,creamy但唔會太漏或太鹹,配搭烏冬好食😋🍙 明太子牛油燒飯團 ($72)明太子醬好出色,個飯團燒得啱啱好,唔會太硬太難咬,好食🥹🍮 自家製雞蛋布甸 ($38)本身我都好鍾意食布甸,去旅行都會特登搵布甸食,唔誇張呢個布甸係我食過最好食嘅,係大人口味唔會太甜,好驚艷‼️我決定下次自己食一個🤭
成晚同個friend對視講咗好多次「好食」,我已經想再食了

🍳 明太子煎蛋卷 ($78)

🍗 免治雞肉串 ($36)
居酒屋必點item,一人一條唔會錯,好食🤤

🍢 豚肉蘆筍卷 ($36)
菜同肉嘅配搭,唔錯🤤

🧂鹽燒牛舌 ($68)
幾大方,有成7-8舊,燒到口感啱啱好👐🏻

🍜 雞湯卡邦尼拌烏冬

🍙 明太子牛油燒飯團 ($72)
明太子醬好出色,個飯團燒得啱啱好,唔會太硬太難咬,好食🥹

🍮 自家製雞蛋布甸 ($38)