睡飽意式冰淇淋店絕對係我hk no.1!➰冰淇淋口感- 粘稠度超高 已經是可拉絲的程度 順滑易溶 此口感令我印象好深刻 出色🥹 (同london unico口感相近)· 貓山王意式冰淇淋 *只供單點* $75味道夠晒霸道 混入榴槤果肉本人 令榴槤味更加重🤩 不過果肉同雪糕熔點不一樣 果肉食落好重冰感 稍微影響口感~· 意式冰淇淋 *可選兩款口味* $78/星野抹茶HOSHINO YAME MATCHA/此抹茶甘甜及鮮味較重 苦韻明顯但完全不澀 回甘不重 茶濃度中上 星野就係濃得黎都相對容易入口 甜度中等不過分 不錯不錯😚 /開心果PISTACHIO/選用西西里島及美國開心果 濃度已經無需要質疑 味道好濃郁好有層次 果仁醇厚 濃但好順口 好開心果💚 油脂香滿滿 鹹香不太重 餘韻帶奶甜 比抹茶甜一點 但已經算是不太甜的開心果gelato😌 (~約6-7分甜) 〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃😋 𝘵𝘢𝘴𝘵𝘦? 𝟗/𝟏𝟎 🥳 𝘦𝘯𝘷𝘪𝘳𝘰𝘯𝘮𝘦𝘯𝘵? 𝟖.𝟓/𝟏𝟎🤑 𝘤𝘱 𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦? 𝟕.𝟒/𝟏𝟎🤩 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵? 𝟖.𝟖/𝟏𝟎〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃〃
睡飽意式冰淇淋店絕對係我hk no.1!

· 貓山王意式冰淇淋 *只供單點* $75
味道夠晒霸道 混入榴槤果肉本人 令榴槤味更加重🤩
不過果肉同雪糕熔點不一樣 果肉食落好重冰感 稍微影響口感~

· 意式冰淇淋 *可選兩款口味* $78

🤑 𝘤𝘱 𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦? 𝟕.𝟒/𝟏𝟎
🤩 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘴𝘪𝘵? 𝟖.𝟖/𝟏𝟎
📍 睡飽吃吃意式冰淇淋店
歌賦街44號地下

僅供外帶 週一例休(暫時只收現金)
🕛12:00 - 19:00
抹茶