MANO主打親民價錢及高質素的西餐🍝平日深受附近上班族歡迎🍹而週末亦深得不少家庭客捧場👨‍👩‍👧‍👦因鄰近觀塘海濱公園⛲️ 以及泊車方便🚗在觀塘區算便宜,兼且人流少,永遠都唔洗好似其他商場咁要等位,商場亦有泊車優惠,戶外平台又有小朋友放電嘅地方🏃🏻‍♀️我自己之前都帶豬仔黎過幾次😆至於食物,性價比相當高👍🏻weekend還有brunch 和kids menu選擇🍔 另外其open kitchen令食客體驗提升✨New Zealand Rib Eye Steak 🥩 (8oz)肉汁鮮嫩的牛扒用真炭火燒🔥帶着濃濃的炭燒味,食落口感非常正😚拼埋peri peri chips 🍟🌶️及紅酒汁🍷真係好高質👍🏻Aloha pizza 🍕 手工夏威夷風味薄餅,大大份口感正👍🏻MANO Lasagne招牌闊條麵呢份主菜必叫!超濃味的蕃茄醬汁🥫感覺芝士味不太漏啱啱好🥹Shelter Chicken Wings另一份不可錯過的小食!避風塘配料超級惹味,鹹香辣俱全🔥多重口感勁開胃😆職員對豬仔勁親切☺️ 仲送咗支bubble俾佢🫧 開心~📍Mano (海濱匯) (觀塘)觀塘海濱道77號海濱匯1樓4號舖

Aloha pizza 🍕
手工夏威夷風味薄餅,大大份口感正👍🏻

MANO Lasagne招牌闊條麵
呢份主菜必叫!超濃味的蕃茄醬汁🥫感覺芝士味不太漏啱啱好🥹

Shelter Chicken Wings

職員對豬仔勁親切☺️ 仲送咗支bubble俾佢🫧 開心~

📍Mano (海濱匯) (觀塘)
觀塘海濱道77號海濱匯1樓4號舖