1K
2018-11-06 1082 瀏覽
巴黎鐵塔反轉再反轉就聽得多,今日終於在Mini Club見到真正的鐵塔, 係室內都可以見到巴黎鐵塔,真係何其壯觀,哈哈。今日同朋友嚟到銅鑼灣駱克道的“Mini Club”食個靚飯,打個卡開心一下先。我哋兩個都係薯條痴,係餐廳上見到有薯條已經雙眼發光,呢個芝士薯條,真心冇得輸,香口美味,加上微鹹的芝士及煙肉乾令薯條更惹味,好食到停唔到口。仲有杯“What the Duck”好得意呀,一隻膠鴨配上一個浴缸,再加上心形泡泡,單睇未飲都已經覺得很開心滿足,飲落去有很重生果香,先嚟berry味,隨後是菠蘿的酸,之後有奇異果的味出來,味道很有層次。另一杯“Perfume of Rose” 是少女恩物,喜歡玫瑰玫瑰花我愛你的朋友,必選的飲品。味道方面, 清爽芳香, after taste 仲有玫瑰嘅香味,真令人好refresh。法國生蠔都係我同朋友最愛,今次仲做Crazy Special瘋狂優惠, 梗係要叫番半打開心下啦~ 雖然法國生蠔不算太肥美,味道都好鮮甜,仲有海水味架。軟殼蟹番茄意粉,意粉就比較一般,而軟殼蟹就脆口,多蟹肉蟹膏,超正。至於香煎牛仔骨賣相不是太討好,味道都很不錯,肉質嫩滑。甜品方

至於香煎牛仔骨賣相不是太討好,味道都很不錯,肉質嫩滑。

甜品方面The Love of Eiffel 由巴黎鐵塔盛裝上檯,愛甜的你又點可以錯過,姊妹們打卡一流,而且甜品選擇多,總有一款合你心意。
  • Perfume of Rose
  • The Love of Eiffel