2021-12-07 23 瀏覽
同朋友仔行完街,即時向附近揾間嘢坐低食晚飯先!唔算話好肚餓,揾間串燒食吓唔駛太過飽!「橋本串燒」就啱晒我地😍唔怕飽過龍但又滿足口感!我哋嘅order:↪️芝士流心蛋大啡菇↪️牛柳粒↪️牛小排↪️大蔥雞腿肉↪️雞尾↪️豚肉煙肉荔枝卷↪️雞翼↪️膝軟骨↪️雞腎↪️七味燒鴨舌↪️雞腿肉(明太子醬)↪️厚牛舌↪️五花脖(梅醬)↪️雞胸軟骨其實叫叫吓都食咗好多款😝😝原來唔食飯都好飽!我最喜歡係🍢芝士流心蛋大啡菇-一切開個菇個流心蛋就緩緩地流出蛋漿,只要用菇點吓啲蛋漿嚟食,真係啖啖汁🍢七味燒鴨舌-本身都鍾意食鴨舌,燒香佢嚟食特別野味🍢牛小排-香香嘅牛小排,軟軟嘅肉質基本點燒都好juicy 🍢雞胸軟骨-雞胸軟骨同雞軟骨係兩回事嚟嘅,個三角軟骨我至愛,脆脆咁我鍾意❤️🍢豚肉煙肉荔枝卷-冇諗過係咁夾,而且一啖交落去荔枝汁連豚肉汁一起係帶到豬肉嘅香甜🍢雞腿肉(明太子醬)- 明太子鍾意食嘅話,基本佢夾咩食物都係好食嘅😜咬落去有小小卜卜嘅感覺,好正而且呢到嘅環境都好舒服,小小嘅店坐滿晒都好舒適!we love it 💗

↪️芝士流心蛋大啡菇
↪️雞翼
↪️膝軟骨
↪️雞腎
↪️七味燒鴨舌
↪️雞腿肉(明太子醬)
↪️厚牛舌
↪️五花脖(梅醬)
↪️雞胸軟骨

其實叫叫吓都食咗好多款😝😝原來唔食飯都好飽!我最喜歡係
🍢七味燒鴨舌-本身都鍾意食鴨舌,燒香佢嚟食特別野味
🍢牛小排-香香嘅牛小排,軟軟嘅肉質基本點燒都好juicy