餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (ac4)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (ac4)
資訊:

2018-05-24 2052 瀏覽
朋友放工收9點等埋一齊食飯就最好選擇去食宵夜餐! 近近哋就揀咗屋企附近的牛角! 我哋揀咗$268 豪華放題餐有51款食品選擇! 而每人亦有一客U.S和牛板腱肉&四品盛合 (美國和牛板腱肉,牛角上級牛肋肉,肩脊肉, 日本豚肉,雞腿肉) 因為我唔食牛, 所以我就主攻雞同豬 , 而朋輩愛吃牛的就主攻牛! 牛肉有幾款, 但就分唔到係咩位置, 朋友說比以前好食咗! 豬類我就覺得豬頸肉(味噌) 同大腸(味噌)雞類就冇乜特別, 不過不失前菜嘅海蜇柚子醋沙律, 覺得唔錯, 幾爽口幾開胃牛油金菇係最穩陣, 好難唔好食甜品有愛喜愛嘅朱古力雪糕波
朋友放工收9點等埋一齊食飯就最好選擇去食宵夜餐!
近近哋就揀咗屋企附近的牛角!

我哋揀咗$268 豪華放題餐有51款食品選擇!

牛肉有幾款, 但就分唔到係咩位置, 朋友說比以前好食咗!
豬類我就覺得豬頸肉(味噌) 同大腸(味噌)
雞類就冇乜特別, 不過不失

前菜嘅海蜇柚子醋沙律, 覺得唔錯, 幾爽口幾開胃

牛油金菇係最穩陣, 好難唔好食

甜品有愛喜愛嘅朱古力雪糕波