2018-02-08 324 瀏覽
呢排成日都同同事係度嘈Lunch已經冇咩地方好食行左落公司樓下一路行都未諗到去邊度食好行行下就去到德福  見到戲院個邊門口企左位侍應係度同途人介紹緊menu 好奇下望一望 原來係一間burger店快快手上網睇睇咩來頭  原來香港只得呢間分店  應該係新開一排既過江龍所以決定食呢間試試佢睇menu 係個種可以自由配搭burger配料既burger店Mix and match總有一款岩你心水我簡左松露漢堡 配 芝士 + 蘑菇估唔到松露同漢堡都可能拉上關係漢堡包既包皮都幾特別  上面個層比較薄 底層較厚侍應話係特登的  話咁樣做  個包唔會怕俾d醬料整到個成個包淋哂食落個包  松露同漢堡扒非常match 而汁既份量都岩岩好如果覺得唔夠多 都唔緊要   有自助既醬料Area俾我地朋友叫左個墨西哥辣椒漢堡配芝士 + 小黃瓜佢係個幾食得辣既人   話覺得幾好 唔會太辣 岩岩好成個包都可以用Juicy黎形容薯條都有別於傳統薯片既形狀仲配合埋BBQ醬  係match既!呢餐雖然比起我地平時食既lunch既價錢高少少不過食物都有一定質素  坐又坐得舒服  耐唔時食一次當獎勵下自助都係一個幾好既選擇呀!
呢排成日都同同事係度嘈Lunch已經冇咩地方好食

朋友叫左個墨西哥辣椒漢堡配芝士 + 小黃瓜
佢係個幾食得辣既人   話覺得幾好 唔會太辣 岩岩好
成個包都可以用Juicy黎形容

薯條都有別於傳統薯片既形狀
仲配合埋BBQ醬  係match既!

呢餐雖然比起我地平時食既lunch既價錢高少少
不過食物都有一定質素  坐又坐得舒服
耐唔時食一次當獎勵下自助都係一個幾好既選擇呀!