2021-12-14 674 瀏覽
話說我喺三餐冰室都算是常客,這一年因為自己都喺尖沙咀工作,因為那邊早餐都比較少選擇,無奈都食咗接近一年,因為一個男職員,令我激到要寫食評,我寫食評之前睇過其他食評,原來有位男職員態度真喺十分之差,喺差差差度極點,我曾經都見呢位男職員對其他客人無禮,有次都想出聲,叫極唔理,直行直過,說話好似喝你咁,好無奈最終都發生喺自己身上,激鬼氣寫食評希望你公司關注一下你既情況,首先我想叫野食:等陣呀!一喺就直行直過唔理人,我想叫野食姐,想飲杯水姐,想埋單姐,真喺越唸越嬲,希望你公司會跟進下,其實行遠少少都有野食,唔需要黎受你氣,睇你臉色,都唔明點解你老闆會請你,三餐冰室個牛肉蛋治,厚切餐肉OK㗎,可惜這位職員真喺唔OK
2021-12-14
$40 (早餐)
  • 香蔥雞蛋牛肉三文治