2016-11-14 90 瀏覽
最近一直比Tiffany Blue Burger洗版, 終於忍唔住今晚到我去潮聖喇!!!呢度有近十款唔同既漢堡包選擇, 仲有小食,意大利粉...而且堂食免加一, 所以係自助去櫃位落order, 食完要自己有手尾執返好張檯啊~【Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐】HK$88 (包薯條+沙律菜+罐裝汽水) 單單係賣相已經非常吸引!! 其實Tiffany Blue係整既過程中加左近期最HIT既蝶豆花而成(唔係色素,所以食得放心), Burger夾住既Basic有生菜, 蕃茄, 洋蔥...麵包質感鬆軟, 中間塊芝士流心雞排, 咬落去係非常脆之外, 雞排中間位真係有芝士流出啊!!極度邪惡!!老闆仲話食材每日新鮮運到,所以呢個Tiffany Blue Burger係每日限量供應20個啊!! 如果想食既朋友, 建議預先打電話問清楚/預訂啊~~~【黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉】HK$58 另一個驚喜既係, 估唔到呢到既意粉係同樣好食, 非常JUICY, d汁多到呢...呢款意粉有淡淡既黑松露味,忌廉味比較重, 細細粒帶子係半生熟, 份量都唔少, 咬開入面好似食緊帆立貝咁既口感~正!【黑椒蜜糖雞

【Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐】
HK$88 (包薯條+沙律菜+罐裝汽水)

極度邪惡!!

【黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉】HK$58

另一個驚喜既係, 估唔到呢到既意粉係同樣好食

【黑椒蜜糖雞翼(6隻)】HK$48

雞翼略脆而帶點香口, 外皮淋上蜜糖, 食落甜甜地, 雞翼入面仲keep到肉汁, 唔錯!!
  • Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡
  • 黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉