2012-08-31 40 瀏覽
尋晚o係奧海城行完街 , 返落埃華街搵食, 沿路經過地鐵站呢間山崎, 見到話星期四有九折喎於是揀左四個迷你包仔今日做早餐 ~1. 迷你咖喱冬甩~ 平時食大個o個d 炸包, 九成九都好油, 我好少會食諗住細細個應該會好d , 點知一樣係咁油淋淋 ><"個餡都係一陣油味 , 食到有 d 薯仔, 有d 肉醬......2. 迷你丹麥火腿~ 火腿切得好細好細, 無乜味, 都無乜口感 , 個丹麥酥就幾香口3. 迷你蛋沙律包~ 唔係幾食到有蛋沙律o既味道 , 不過整體好香軟4. 迷你朱古力牛角酥~ keep 到香脆, 朱古力味好香濃 , 唔會過甜 , 而且好滑牛角酥上面有 d 杏片, 甜甜地幾香幾好味 , 四個中最好食係佢 =)## $ 14 / 4 其實唔係幾抵 , 因為食晒四個都唔係幾飽肚 ,有折其實都係平少少, 不過有積分咭 , 扣左 $ 2 之後就好抵喇 xp
尋晚o係奧海城行完街 , 返落埃華街搵食,
沿路經過地鐵站呢間山崎, 見到話星期四有九折喎
於是揀左四個迷你包仔今日做早餐 ~
1. 迷你咖喱冬甩
~ 平時食大個o個d 炸包, 九成九都好油, 我好少會食
諗住細細個應該會好d , 點知一樣係咁油淋淋 ><"
2. 迷你丹麥火腿
3. 迷你蛋沙律包
~ 唔係幾食到有蛋沙律o既味道 , 不過整體好香軟
4. 迷你朱古力牛角酥
2012-08-31
外賣自取
$11 (早餐)