餐廳: 大家樂
資訊:

2020-08-17 534 瀏覽
幾乎每次嚟到「大家樂」,#小秘書 都係會食 #迷你叉燒飯 併 #燒雞翼,呢次都唔例外,因為貪個餐 #夠飽肚 又 #啱胃口🤤 每次客人用完餐,佢哋嘅 #清潔工人 都會將啲 #餐枱 #消毒,然後貼上label ,係咪咁認真冇人知,不過身為 #食客 嘅我哋,又真係會安心啲嘅🤪非常時期,人流比以前少,而且等餐嘅時間亦快咗好多。以下午茶來講,#叉燒 嘅比例都算多,我特別叫 #師傅 送咗一碟 #薑蓉 俾我,用嚟撈飯認真一流🤩 隻 #雞翼 唔係太熟、仲有啲粉紅色😌 對我嚟講,只可以勉強入口😅 如果可以燒燶啲啲,感覺都衛生啲😉 最後要讚嘅係佢嘅 #奶菜,好滑夠茶味🤤 對要求多多嘅我,總算有交代😌

2020-08-16