#甜品控 #Tiramisu #0卡糖 有冇甜品控朋友呀🗣️🗣️🗣️Tiramisu有冇朋友都一樣咁鍾意先😂😂我一直都好鍾意食嘢🤣🤣識食嘅朋友都有兩個胃,一個正餐一個甜品🍮!但咁食嘢法,想唔肥都幾難😂😂最近就見到朋友介紹一間係旺角中心有間好正嘅𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪店,收工拿拿聲去買返幾款返屋企同2位寶貝試下先!𝙢𝙞𝙨𝙨 𝙩𝙞𝙧𝙖'𝙨係首間現切韓式提拉米蘇專門店,原條現切,仲喺用天然【0卡糖使用】,由意大利產的馬加邦尼鮮芝士食入口無咁罪惡感之餘仲無咁甜!我就入手咗呢幾款❤️經典原味提拉米蘇❤️經典原味提拉米蘇係必試之選。勁濃郁嘅咖啡香味同芝士嘅層次分明,啖啖都嚟好滿足口感。🩷粉紅草莓提拉米蘇配海鹽芝士奶蓋🩷首先賣相已經好可愛,攞上手會聞到好清香嘅草莓香味,而且草莓🍓係我家2小姐嘅最愛😍蛋糕入面嘅草莓餡再配上兩層減糖配方的提拉米蘇,入面有充滿草莓香的手指餅及芝士造成,濃濃的草莓芝士奶香味。喺頂部還有海鹽芝士奶蓋,係草莓迷必選!💜雙倍濃郁奶醬多脆脆提拉米蘇💜港式茶餐廳必吃:真係有奶醬多係蛋糕入面😂😂好有「港式茶記」風味,食茶記嘅朋友唔會未食過奶醬多啦!今次做成提拉米蘇,估唔到係咁好食,入面嘅餡有濃厚花生醬
#甜品控 #Tiramisu #0卡糖

❤️經典原味提拉米蘇❤️
經典原味提拉米蘇

🩷粉紅草莓提拉米蘇配海鹽芝士奶蓋🩷
粉紅草莓提拉米蘇配海鹽芝士奶蓋

💜雙倍濃郁奶醬多脆脆提拉米蘇💜
港式茶餐廳必吃:真係有奶醬多係蛋糕入面😂😂好有「港式茶記」風味,食茶記嘅朋友唔會未食過奶醬多啦!今次做成提拉米蘇,估唔到係咁好食,入面嘅餡有濃厚花生醬脆脆夾心,配埋充滿奶醬多味手指餅,而頂部就放咗原件奶醬多,夠曬有香港特色!
雙倍濃郁奶醬多脆脆提拉米蘇

🩵和風開心果莓莓白玉提拉米蘇🩵
除咗甜品控,其實我喺開心果控,呢個開心果 + 草莓係好食到癲!特調嘅進口開心果醬,混合手工草莓醬製作,堅果味配埋酸酸甜甜嘅草莓提拉米蘇,有齊堅果香味,個餡仲有層好有口感自家製手工開心果白巧克力脆脆,更可帶出開心果的堅果香。頂部以串白玉做裝飾,好精緻好靚!作為開心果控一定要試!
和風開心果莓莓白玉提拉米蘇

🍫巧克力脆皮提拉米蘇杯𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 🍫
呢個係又睇得又食得又好打卡,超有創意的期間限定口味,從外到內都食得嘅巧克力脆皮提拉米蘇杯!除使用0卡糖外,奶香非常特濃經典提拉米蘇~我哋就成個杯子直接咬🤣,外面杯身就係一層好有口感嘅黑巧克力脆皮堅果,連杯蓋都係濃郁巧克力製作!食到濃郁的馬斯卡彭芝士,仲蘸滿咖啡液 +Baileys酒的手指餅,呢一種口感真係大大大滿足味蕾啦!
巧克力脆皮提拉米蘇杯𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪

其實佢哋仲有好多唔同味道唔同款式嘅𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪🍰,而且係0卡糖,既健康又好味!各位𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪迷,快啲去買件滿足下自己嘅味蕾啦!

☻ 𝙢𝙞𝙨𝙨 𝙩𝙞𝙧𝙖'𝙨 𝙩𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪
💞香港首家現切提拉米蘇專門店💞
📍荃灣南豐中心A119B
📍旺角中心地下G19A

#香港首家現切提拉米蘇專門店 #Misstira #0卡糖使用 #Tiramisu #健康之選 #Tiramisu迷 #意大利產馬加邦尼鮮芝士 #朱古力 #巧克力 #草莓 #開心果 #奶醬多 #Baileys
2024-04-08
外賣自取
$58 (其他)
經典原味提拉米蘇
粉紅草莓提拉米蘇配海鹽芝士奶蓋