2022-07-21 373 瀏覽
以前也一直有幫襯開,不知是否疫情關系,有沒有轉過人就不得而知了,今日閒來一試,真係勁失望果隻,午餐時份人不多,進去後已覺得裝修倍顯殘舊了,沿用多年台椅都沒變,最慘就係連冷氣機都沒變,係33度既今日,開晒冷氣同風扇都只比街外低一兩度,真係攞苦黎辛,以前賺落咁多整整佢啦,點左個㗎喱牛腩農夫包,凍咸檸碧,另一位係肉骨茶餐配奶茶,無錯,好似另一位師兄講,牛腩多肥膏同筋膜,肉尚算林既,個句就只又近邊位比較脆少少, 味道ok,勉強可以接受既,由於個包唔包飲品,只能用正價叫個咸檸碧,只有八份一個檸樣,仲唔咸,咪同阿靚女講啦,靚女話你篤下佢啦,我話篤到爛啦喎,佢話好咸架啦,我話真係唔咸,妳飲啖勒,佢係都要話好咸,我飲果個都唔知?係要同我拗,最後仲唔理我走左去添,真吹漲,對家果位都表示,杯奶茶淡到無味咁

2022-07-17