就快到母親節,為咗好好答謝媽媽嘅愛,當日當然要揀個靚靚蛋糕慶祝一下🥰同屋企長輩切蛋糕,最愛就係去「Cake Sakura 」選購🌸主打健康無糖/低糖手造蛋糕,家中老人家絕對可以放心食😌.🌸母親節鮮花蛋糕(低糖)💰$630(6吋)蛋糕一出場,賣相已經成功奪取老媽子芳心😍盛放中粉紅玫瑰配搭滿天星,底下粉紅蛋糕加白忌廉點綴💕一上枱全家即刻拎起電話打卡,阿媽勁開心😆唔只賣相,味道全家都好滿意😋蛋糕採用低糖配方,加入外國進口嘅玫瑰花瓣蜂蜜🍯入口充滿獨特玫瑰清香,甜度適中🌹而且餅店一向堅持蛋糕中不加牛油,並使用美國大豆菜油及動物鮮忌廉,不含膽固醇及反式脂肪✅所以食完整個感覺都好輕盈,唔會有種好膩嘅感覺😚而且蛋糕質地依然鬆軟,唔會因為無加牛油而影響👍🏻.如果屋企有老人家,或者父母上咗年紀,最好唔好食啲咁Heavy嘅蛋糕🥲唔知點揀的話,「Cake Sakura 」絕對幫到你❣️店主以前係醫護人員,所以特別注重健康,亦因此蛋糕都採用無糖或低糖配方,什至糖尿病人都食得🤟🏻今個母親節,一於揀個大方得體靚靚玫瑰蛋糕,好好答謝媽媽💕.所有蛋糕都係取貨24小時前焗製,記得先提前訂購💖
母親節鮮花蛋糕

🌸母親節鮮花蛋糕(低糖)
💰$630(6吋)

所有蛋糕都係取貨24小時前焗製,記得先提前訂購💖
  • 母親節鮮花蛋糕