2007-02-04
下星期有個朋友要返澳洲,所以6個朋友一齊食餐飯當係送別。12點幾去到唔係好多人,所以一係就有位。lee度個環境都幾正=]食物方面,我叫左豬扒飯餐,都幾豐富,前菜包括魚生,沙律,海哲紫菜。個魚生都幾好味,而沙律同埋海哲紫菜就酸酸地幾開胃。跟住個滑蛋豬扒飯我覺得幾好味,d蛋同埋d飯一齊食好好味,但個豬扒就冇咩特別,普通的炸豬扒而已。而個麵豉湯就麻麻。佢重有1小碟好似yip菜ge野,紫色的,都幾得意。最後講下個甜品,抹茶雪糕,佢上面有粒合桃,跟住下面有小小cream,個雪糕食落都有小小抹茶味,總括黎講都幾好味=]我聽我d朋友講,佢地個個蒸蛋好溝好好味,我下次都要試下先得=]同埋其實lee餐都幾抵,我地叫左6個set lunch,加埋1都係$314。下次一定會再去過!!=]