2023-07-24 347 瀏覽
假日去到科學園食咩好?而家依度開咗好多唔同嘅餐廳。嚟到呢度梗係食pizza 🍕,呢度餐廳好大,比起其他分店坐得闊落。我哋坐低叫咗嘢飲先,揀咗Summer cheers 系列嘅蜜桃冰茶及鹽味荔枝特飲。兩杯賣相都好靚,蜜桃冰茶配上蜜桃果蓉,層次豐富,唔會太甜。鹽味荔枝有蝶豆花茶、荔枝果蓉、梳打水等,有少少青檸汁,酸酸甜甜。而家叫兩杯特飲,仲送麵包球😗麵包球新鮮焗起軟綿綿,配牛油。如果飲水,宜家餐廳$16/位,free flow sparkling 同 still water。Pizza叫咗西西里肉腸菠菜味,Pizza新鮮焗起,餡料豐富,有好多芝士、及西西里肉腸,味道平均。呢個pizza 唔會太濃味。小食叫咗肉丸,蕃茄汁酸酸地,配肉丸食幾juicy! 另外雞翼一份有六隻,都係熱辣辣,外皮香脆,味道唔錯。

麵包球新鮮焗起軟綿綿,配牛油。

另外雞翼一份有六隻,都係熱辣辣,外皮香脆,味道唔錯。