2019-09-27
我諗呢個自助餐比較適合想減肥既人去食,因為真心冇咩好好食,得個平字,是但一間大咩喜咩既放題仲好食。————————————————————————————因為我衰,我貪平,網上訂位7折,折左350蚊左右一位,所以迫老公收工同我去食。平就平,生蠔刺身果D係食極都有既,但熱盤難食到抽筋,冇一味熱食可以推介,真係可以減肥了。冷盤,凍肉,凍海鮮果D正常,間間差不多,都係凍凍地咸咸地。提一提:呢度咁平,唔會有波士頓龍蝦,不過有小龍蝦,凍蟹,蟹腳。甜品種類都算多,不過不失,Häagen-Dazs好多款味,又有雪條,都OK。環境幾闊落,坐得幾舒服,唔會好似大咩喜咩既放題咁催你走,唔好太大期望就唔會失望,唔係想食好野的人可以來。PS. D相係我老公影,影好到遠,唔好意思,想睇多D可以參考其他食家
————————————————————————————