2023-01-15
呢間餐廳係我第一次黎,個朋友話我地去一間又可以聽歌🎼🎧又可以玩飛鏢嘅餐廳囉,會有吾同嘅經歷。估吾到個感覺好正,真係值得推薦比所有嘅人去試下😆一入到去就播緊張敬軒嘅歌🎧又有好多人玩緊飛鏢,個氣氛好放鬆。員工服務態度好好😆會不停留意我地嘅需求,個環境都好乾淨,好舒適😆岩曬成班朋友上黎聚會嘅樓上酒吧😝食物嘅味道都係吾錯嘅😋間餐廳仲有包場服務,可以唱k🎤同燒烤🍖🌟蜜汁豬排 $68個豬煮得岩岩好🐷吾會好柴,蜜汁同豬肉個味道好夾,啲肉食落去甜甜地,一咬落去真係好juicy 😋🌟黑椒牛排 $78好嫩口,一咬落去好juicy😋而且個牛筋位吾多😂黑椒味道都係十分濃郁,愈食愈香🥩🌟蒜蓉牛油燒蠔 $78上面用左蒜蓉去燒🧄可以去左蠔嘅腥味,令到個蠔燒岀黎味道好清甜🦪又有牛油嘅順滑,口感都係比較緊實,又好香口😋🌟汁燒魷魚鬚 $98我地係叫小辣,辣度岩岩好🦑適合大部分人,孜然味好濃郁,魷魚口感緊實,好好食😋🌟日式餃子 $68皮煎到金黃色,望落去已經好想食🥟入口酥脆,入面係豬肉韭菜餡🐖加埋個沙律醬,個味道prefect match❗️🌟炸薯條 $48賣相好好,每一條都係金黃色外表🍟食落口係脆同黑椒粉味🧂🌟麻辣蓮藕 $
間餐廳仲有包場服務,可以唱k🎤同燒烤🍖
🌟蜜汁豬排 $68
🌟黑椒牛排 $78
🌟蒜蓉牛油燒蠔 $78
🌟汁燒魷魚鬚 $98
🌟日式餃子 $68
🌟炸薯條 $48
賣相好好,每一條都係金黃色外表🍟食落口係脆同黑椒粉味🧂
🌟麻辣蓮藕 $48
入面有d花生🥜花生同蓮藕一齊食,咬落去更酥脆,個麻辣味好正宗,好香🌶️
🌟Fruit Punch $78
要撈勻先飲得,飲落去係酸酸甜甜🍹加有少少氣同西柚味🍊食完飯後再飲上一杯真係好正👍🏻